Poletna šola za študente - Si drzneš soustvarjati svetlobo?

datum: 06.06.2017

kategorija: Sporočila za javnost

 

S

 

Poletno šolo SI DRZNEŠ SOUSTVARJATI SVETLOBO na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani organiziramo prvič v sodelovanju s podjetjem HELLA Saturnus Slovenija d.o.o. V okviru poletne šole bodo študenti imeli priložnost spoznati procese iz avtomobilske industrije in se preskusiti v inženirskem tekmovanju.
 

Ciljni kandidati – poletna šola je namenjena vsem, ki študirate na dodiplomskih študijih prve in druge stopnje in vas zanima področje avtomobilske industrije.

Predznanja – za udeležbo na poletni šoli potrebujete nekaj osnovnih fizikalnih in tehničnih predznanj, ki jih pridobite v okviru rednega študija na tehničnih fakultetah Univerze v Ljubljani.

Program – obsega znanja s področij poslovnih procesov, organizacije projektov in strokovnih znanj s področij optike, konstruiranja, elektronike, inženirskih simulacij, tehnologije ter procesnih meritev in kakovosti.

Predaja znanj –  znanja in informacije, ki so specifične za avtomobilsko industrijo, boste lahko osvojili ob podpori predavateljev Fakultete za strojništvo in strokovnjakov HELLE Saturnus Slovenija z bogatimi izkušnjami iz avtomobilske industrijske prakse.

Delavnica – v okviru poletne šole boste zbrane informacije in znanja uporabili na praktičnem primeru, ki vam bo dal uvid v celoten proces snovanja izdelka, prototipne izdelave in verifikacije funkcionalnosti zasnovane rešitve z merilnimi postopki.
 

KJE BO POLETNA ŠOLA POTEKALA?
Na Fakulteti za strojništvo, Aškerčeva cesta 6, Ljubljana


 

KDAJ?
3. – 14. julij 2017


 

PRIJAVA?
Po elektronski pošti na naslov: hss.info@hella.com ali jernej.klemenc@fs.uni-lj.si Za potrebe registracije in dokumentacije je prispevek 15 EUR/osebo.

 

KAJ PRIDOBIM Z UDELEŽBO?

  • praktična znanja in izkušnje,
  • delo z vrhunskimi strokovnjaki avtomobilske industrije,
  • nadgradnjo strokovnih znanj,
  • potrdilo o udeležbi.
     

Več informacij v ZLOŽENKI.

 

 

nazaj na seznam