SODELAVEC JERNEJ KOVAČ PREJEL PRIZNANJE UL ZA STROKOVNE SODELAVCE

datum: 19.12.2019

kategorija: Sporočila za javnost

 

Rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Igor Papič, je podelil priznanja strokovnim delavcem Univerze v Ljubljani. Prejemniki priznanj so pomemben del strokovnih služb, ki dvigujejo ugled in prispevajo k odličnosti Univerze in posameznih fakultet.

Strokovni sodelavec s Fakultete za strojništvo, Jernej Kovač, je postal prejemnik priznanja strokovnim delavcem Univerze v Ljubljani.

Eno tretjino vseh zaposlenih na Univerzi v Ljubljani predstavljajo strokovni sodelavci in s svojim delom dvigujejo ugled ter prispevajo k odličnosti Univerze. Priznanje je prejelo 26 strokovnih sodelavcev Univerze v Ljubljani.

Vsem nagrajenkam in nagrajencem iskreno čestitamo!

 

Več o dogodku tukaj.

 

O nagrajencu


Jernej Kovač je v Službi za raziskovalno dejavnost zadolžen za administrativno in finačno pomoč pri vodenju mednarodnih in EU projektov. Pri svojem delu je odgovoren za tekoče spremljanje razpisov, obveščanje raziskovalcev in nudenje pomoči pri prijavi. Odlikuje se s svojim znanjem, iznajdljivostjo in prodornostjo ter profesionalnim pristopom pri prijavah kot tudi pri reševanju aktualne problematike. Jernej je izjemno prodoren, samoiniciativen, dober opazovalec s sposobnostjo vodenja in koordiniranja projektov, ki zahtevajo veliko mero znanja in organizacije.

 

Avtor vseh fotografij je Foto studio NORA

nazaj na seznam