LETOS ŽE ŠESTA ŠTUDENTSKA TEHNIŠKA KONFERENCA ŠTeKam

datum: 14.04.2020

kategorija: Sporočila za javnost

 

Dragi dijaki, dijankinje, študenti in študentke!

Trenutno naše življenje kroji epidemija novega Koronavirusa, ki je začasno zaustavila vse konference, simpozije, predavanja in druge oblike druženja. Ni pa zaustavila našega načrtovanja prihodnjih dogodkov. Tako smo v teh dneh objavili napoved že šeste Študentske tehniške konference »ŠTeKam«, ki jo organizira Fakulteta za strojništvo Univerze v Ljubljani in bo na sporedu 10. septembra 2020 (rok za oddajo prispevkov pa je 15. julij). 

Konferenca ŠTeKam vam mladim odpira vrata v znanstveno raziskovanje ter vas spodbuja k iskanju inovativnih rešitev. Vsi predstavljeni prispevki bodo objavljeni v zborniku konference in vpisani v sistem Cobiss, s čimer boste sodelujoči pridobili uradno dostopno referenco o znanstvenem raziskovanju, kar je dobra popotnica pri kreiranju uspešne kariere. Študentje in  letos tudi prvič dijaki zadnjega letnika lahko sodelovanje na konferenci uveljavljate tudi kot izjemen dosežek, ki je pogoj za pridobitev  Zoisove štipendije.

Več informacij o konferenci najdete tu, v kolikor pa se vam bodo porajala dodatna vprašanja pa nam lahko pišete na: simpozij@fs.uni-lj.si.

Vljudno vabljeni, da se skupaj z nami podate v svet znanstvenega raziskovanja.

s

 

 

nazaj na seznam