VESELIMO SE NOVIH ŠTUDENTK IN ŠTUDENTOV

datum: 23.09.2020

kategorija: Sporočila za javnost

 

Dragi bruci in brucke dobrodošli na Fakulteti za strojništvo!

Pred vami je velika življenjska prelomnica, ki bo pomembno zaznamovala vaše življenje. Pridružili se boste ekipi kreativnih in zagnanih študentov, asistentov, raziskovalcev in profesorjev, s katerimi boste v sproščenem in spodbudnem okolju pridobivali znanja in sposobnosti, ki jih boste kot vrhunski inženirji, potrebovali za svoje delo.

Letošnje šolsko leto zaradi epidemije ne bo potekalo povsem običajno pa vendar bomo poskrbeli, da boste tudi vi, tako kot vse generacije pred vami, deležni kakovostnega študijskega procesa. Ta bo, vsaj v začetku letošnjega leta, potekal hibridno, torej delno v živo in delno preko spleta.

Na enak način pa bo letos potekal tudi sprejem brucev na Fakulteti za strojništvo. Toplo vabljeni, da se nam v živo ali preko spleta (povezavo boste prejeli preko elektronske pošte) pridružite 30. septembra 2020. Bruci boste razdeljeni v več skupin o razporedu pa boste obveščeni po elektronski pošti.

Študijski proces boste lahko natančneje spoznali že v prvih tednih študijskega leta pri tem pa vam bomo z veseljem pomagali. Pomoč lahko poiščete pri predstavnikih Študentskega sveta FS ali pa se poslužite programa uvajalnega tutorstva. Da boste čim prej začutili živahen utrip študentske življenja na naši fakulteti vas vabimo k vpisu v fakultetno knjižnico ter v številna društva oziroma organizacije v okviru FS lahko pa se pridružite tudi kateremu od študentskih projektov.

Za lažji prehod v študentsko življenje pa smo za vas pripravili študentski priročnik v katerem najdete mariskatero pomembno informacijo.

št

Vljudno vabljeni še na dogodek Pozdrav brucem, ki ga tokrat v spletni obliki organizira Univerza v Ljubljani.  Na posebni spletni strani bodo 1. oktobra za vas pripravili pester program, ki si ga velja ogledati.

Veselimo se vašega prihoda ter nove, sveže energije, ki jo prinašate s seboj.

 

Obveščamo vas še, da na Fakulteti za strojništvo dosledno upoštevamo navodila, ki so ažurno objavljena v rubriki aktualne informacije in napotki v zvezi s koronavirusom z namenom preprečevanja okužbe z virusom SARS-CoV-2. Bodimo odgovorni do sebe in drugih, zato vas prosimo, da se držite navodil in priporočil.

 

 

nazaj na seznam