Arhiv obvestil za študente III. stopnje

Piknik doktorskih študentov

15.06.2012


Piknik doktorskih študentov

Društvo mladih raziskovalcev Slovenije (DMRS) vabi vse doktorske študente na vsakoletni piknik doktorskih študentov, ki bo 28. junija 2012, od 16. ure dalje, na piknik prostoru v Dragomlju pri Domžalah (5 km iz Ljubljane, ob avtocesti LJ-MB). Povezava do zemljevida: http://goo.gl/maps/6Rzd

Na piknik ste vabljeni VSI doktorski in podoktorski študentje, ne glede na to, ali ste zaposleni kot mladi raziskovalci, mladi raziskovalci iz gospodarstva ali kot asistenti ipd.

KAJ ÈE NAS UJAME DEŽ?
Niè zato, piknik prostor je pod streho, zato našega druženja ne more pokvariti niti lokalna ploha.

ÈEMU?
Sprošèeno druženje in navezovanje stikov z drugimi doktorskimi študenti.

KAJ BOMO POÈELI?
Poleg kramljanja ob dobrotah z žara, so na voljo tudi športne aktivnosti. Na razpolago igrišèe za odbojko na mivki, koš za košarko in travnate površine za ostalo (mali nogomet, badminton...). Žoge, loparje za badminton in podobno, prinesite s seboj!

KOLIKO ME BO STALO?
Ker je potrebno nakupiti hrano v naprej moramo zanesljivo vedeti koliko se nas bo zbralo. Zato zaradi resnosti prijave zbiramo prispevke v višini 5 EUR na prijavo. Informacije o plaèilu prispevka prejmete po e-pošti zato na spodnjo prijavnico prosim vnesite svoj pravi e-poštni naslov.

KAKO SE PRIJAVIM?

Ker je potrebno nakupiti hrano v naprej moramo zanesljivo vedeti koliko se nas bo zbralo. Zato se na piknik predhodno prijavite preko spodnjega obrazca najkasneje do 23. Junija 2012.

·         Obrazec za prijavo: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHhFbVNOYWxhQVMyUTB1ZFlhWkcwVnc6MQ

 

Upamo, da se zberemo v èim veèjem številu!

 

Upravni odbor DMRS