Arhiv obvestil za študente III. stopnje

EURAXESS – Raziskovalci v gibanju »Road Show« prihaja v Ljubljana

04.04.2014


EURAXESS – Raziskovalci v gibanju »Road Show« prihaja v Ljubljano

Magistrske študente, doktorske kandidate, mlade raziskovalce in postdoktorske raziskovalce lepo vabimo, da se nam v petek, 4. aprila 2014 pridružijo na Kongresnem trgu v Ljubljani, ko bomo gostili EURAXESS – Raziskovalci v gibanju »Road Show«.

Turneja EURAXESS avtobusa, ki je del evropskega programa za znanost in inovacije Obzorje 2020,  in spremljajoèe aktivnosti, so v prvi vrsti namenjene promociji iniciative EURAXESS med zgoraj omenjenimi skupinami ter tudi vsem tistim, ki skrbijo za zaposlovanje in karierno svetovanje mladih, ki so si ali še bodo kot svojo življenjsko pot izbrali pot raziskovalca.

Dogodek je pripravila Evropska komisija v okviru Generalnega direktorata za razvoj in inovacije v sodelovanju s CMEPIUS-om kot krovno organizacijo in z nacionalnimi EURAXESS kontaktnimi toèkami: Univerzo v Ljubljani, Univerzo v Mariboru, Univerzo na Primorskem/Università del Litorale, Univerzo v Novi Gorici, Evro-sredozemsko univerzo, CTT – Centrom za prenos tehnologij in inovacij pri Inštitutu Jožef Štefan in Mednarodno fakulteto za družbene in poslovne študije kot kontaktne toèke.

EURAXESS Road Show se bo ustavil v 22 evropskih državah v 29 razliènih univerzitetnih mestih. Vabimo vas, da v živo spremljate dvomeseèno popotovanje avtobusa na https://www.facebook.com/EURAXESS.OnTour.

Veseli bomo vašega obiska avtobusa in 2 šotorov pred stavbo Slovenske filharmonije, poleg tega pa vas vabimo, da se udeležite ostalih dogodkov na bližnjih lokacijah, med drugim delavnice Marie Sk³odowska-Curie, Kako pripraviti kakovostno prijavo (nasveti in namigi), delavnice Elevator Pitch, predstavitve pobude komisije Voice of Researchers (http://voice.euraxess.org/),  Kaj je in kaj mi nudi ter ostalih zanimivih predstavitev, ki jih najdete v programu dogodka.

Veè podrobnosti o postanku v Sloveniji in posameznih delavnicah in vsebinah ter registraciji je na voljo  na slovenskem portalu EURAXESS www.euraxess.si<http://www.euraxess.si>.
Kaj je EURAXESS in kaj mi kot raziskovalcu nudi na www.euraxess.si<http://www.euraxess.si> in www.euraxess.eu<http://www.euraxess.eu>.


Vabljeni!

________________________________

 

 

Rebeka Lesjak

Samostojna strokovna delavka

Služba za evropske projekte, Univerza v Ljubljani, Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana, Slovenija

T: +386 1 2418 532

URL: www.uni-lj.si

E: rebeka.lesjakj@uni-lj.si

 

 

nazaj na seznam