Arhiv obvestil za študente III. stopnje

Štipendija na "Univeristy of California Los Angeles"

21.09.2015


Spoštovani,

želeli bi vas obvestiti o raziskovalni štipendiji na "Univeristy of California Los Angeles" (UCLA) za slovenskega študenta iz sklada "The Frank and Therese Kerze-Cheylovich Research Assistantship for the Study of Transport Phenomena in Complex Systems". Sklad je namenjen slovenskim raziskovalcem (PhD) na področju jedrske tehnologije, strojništva, kemijskega inženiringa ter fizike za prenos toplote, prenos snovi ali mehaniko tekočin.

Natančnejše informacije o študiju je objavil Javni sklad za razvoj kadrov v tej povezavi: http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/naslovnica/novica/n/stipendija-za-podiplom ski-studij-na-ucla-za-vpis-201615/

Za vse nadaljnje informacije o štipendiji se lahko obrnete na Darinko Trček na Javnem skladu RS za kadre darinka.trcek@sklad-kadri.si, za specifične informacije o samem področju študija pa na prof. dr. Boruta Mavka na IJŠ: borut.mavko@ijs.si, prof. dr. Jureta Marna na UM: jure.marn@um.si oz. direktno na mentorja prof. dr. Ivana Cattona na UCLA: http://www.mae.ucla.edu/ivan-catton.
 
Hvala in lep pozdrav,

Borut Žunič

REPUBLIKA SLOVENIJA
MINISTRSTVO ZA ZUNANJE ZADEVE

REPUBLIC OF SLOVENIA
MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS

Generalni konzulat Republike Slovenije v
Clevelandu

Consulate General of the Republic of Slovenia in
Cleveland

55 Public Square, Suite 945, Cleveland, Ohio 44113
T: +1 216 589 9220
F: +1 216 589 9210
E: kcl@gov.si
www.cleveland.consulate.si
www.mzz.gov.si    

nazaj na seznam