Razpis za tutorstvo 2020/21

datum: 03.09.2020

kategorija: Sporočila za študente

 

Spoštovani študenti in študentke!

Študijsko leto, ki je za nami je bilo za vse drugačno kot smo ga vajeni. Tudi v letu, ki se bliža, nam ne bo zmanjkalo izzivov na področju tutorstva, zato vas vabim, da se odločite postati tutorji v prihajajočem študijskem letu 2020/21.

Tutorstvo je priložnost za vas študenti in študentke Fakultete za strojništvo, da ponudite pomoč študentom, ki bodo v tem letu prvič prestopili prag naše fakultete; možnost, da jim nudite nasvete in usmeritve, ki ste jih sami potrebovali, ko ste začeli študij na tej fakulteti. Vaša pomoč omogoča novim študentom lažji prehod v novo okolje in nov korak v njihovem življenju.

V letošnjem študijskem letu iščemo 8 študentov RRP programa, 8 študentov PAP programa, ter 2 študenta, ki bi bila aktivna na področju Erasmus tutorstva.

Če ste željni deliti svoje izkušnje, nasvete ter radi pomagate drugim, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite v vrstah tutorjev za študijsko leto 2020/21.

Prijavo pošljite na e-naslov: urskamlakar95@gmail.com najkasneje do 22. 9. 2020, zraven ne pozabite pripisati za katero mesto se prijavljate (RRP, PAP ali Erasmus). Tutorji ste lahko vsi, ki boste v letu 2020/21 imeli status rednega študenta. Za Erasmus tutorja je zaželeno, da sta že bila  na Erasmus izmenjavi.

 

Lep preostanek počitniških dni,

Koordinatorka tutorjev, Urška Mlakar

nazaj na seznam