Pilotni tečaj EIT Manufacturing o rezanju kovin (PATHFINDER)

from 2022-10-03 to 2022-11-25

location: online event

Mednarodni kratki tečaj za zaposlene strokovnjake zajema izbor praktičnih vidikov v zvezi z obdelovalnimi postopki, kot sta struženje in rezkanje. Udeleženci bodo pridobili vpogled v različne pristope, ki pomagajo pri optimizaciji procesa.

Vsebina tečaja

Module vodijo strokovnjaki s področja proizvodne tehnologije z univerz iz vse Evrope ter učitelji in strokovnjaki iz industrije:

Modul 1: Industrijski podatki pri strojni obdelavi (TU Wien)

Modul 2: Izbira parametrov pri strojni obdelavi (Univerza Mondragon)

Modul 3: Obdelava na podlagi simulacij (Češka tehnična univerza v Pragi)

Modul 4: Tekočine za obdelavo kovin pri strojni obdelavi (Chalmers in Univerza v Ljubljani)

Trajanje: od 3. oktobra do 25. novembra 2022.

Lokacija: spletni dogodek, z neobvezno osebno udeležbo.

Uradni jezik dogodka: angleščina.

Organizacija: Pred vsakim modulom udeleženci s pomočjo predizobraževalnih dejavnosti, kot so kratki videoposnetki in/ali učni pripomočki, spoznajo temo modula (v obrnjeni učilnici). Modul se prične z dvema poldnevnima predavanjema, sledi segment učenja na daljavo, kjer so udeleženci razdeljeni v majhne skupine, ki delajo na študijah konkretnih primerov, zadolžitvah in spremljevalnih učnih nalogah. Moduli se končajo s poldnevno skupinskim pogovorom, povratnimi informacijami in poročanjem. Skupinske dejavnosti so omogočene v spletnem sistemu za upravljanje učenja.

Tečaj financira EIT Manufacturing, zato je v letu 2022 brezplačen. Brezplačno prijavo lahko opravite na spletni povezavi.Prijavljeni udeleženci pred dogodkom prejmejo podroben razpored dogodka.

Pilotni tečaj je del evropske pobude za razvoj in optimizacijo hibridnih učnih poti za strokovno izobraževanje v proizvodni industriji. Več informacij:  Dodatna vprašanja? Za vsakršna vprašanja o dogodku vam je na voljo dr. Philippe Hoier: hoierp@chalmers.se.

Pathfinder

back to list