Pedagoški kolokvij

dne 27.09.2018

lokacija: Fakulteta za strojništvo

Vabimo Vas na »pedagoški kolokvij«, ki je namenjen vsem visokošolskim učiteljem in visokošolskim sodelavcem na Fakulteti za strojništvo.

V okviru letošnjega posvetovalnega obiska, ki smo ga skupaj z Univerzo v Ljubljani organizirali na fakulteti, smo obravnavali tudi temo izboljšanja pedagoškega procesa. Svoje izkušnje in predloge, ki smo jih skupaj s prisotnimi sodelavci drugih fakulteti izoblikovali, bi želeli deliti z vami.

Pedagoški kolokvij bo potekal 27. septembra od 10. do 13. ure (predavalnica bo javljena naknadno).

Ob kavi se bomo sproščeno pogovarjali o dobrih pedagoških praksah, delili bomo svoje izkušnje z delom v predavalnici, razmislili kaj nam sporočajo študentske ankete in skupaj premislili kako prispevati k izboljšanju pedagoškega procesa na naši fakulteti.

Pri organizaciji kolokvija so nam bili v veliko pomoč študenti fakultete s predlogi in podanimi mnenji, o katerih se bomo pogovorili septembra.

Zato vas vabimo, da se v čim večjem številu udeležite kolokvija, ki ga bo moderirala Neli Babić, vodja Službe za pedagoško dejavnost in kakovost Fakultete za družbene vede, Univerze v Ljubljani.

Zaradi organizacije dela prosimo, če udeležbo sporočite do 12. septembra na e-mail: dekanat@fs.uni-lj.si

 

Vljudno vabljeni!

 

 

nazaj na seznam