16. POSVET AVTOMATIZACIJA STREGE IN MONTAŽE 2019 - ASM '19

dne 04.12.2019

lokacija: GZS

Vabimo vas da se udeležite letošnjega 16. posveta Avtomatizacija strege in montaže – ASM'19, ki bo 04. decembra 2019 na GZS v Ljubljani. Zelo nas bo veselilo, v kolikor se nam boste pridružili.

Na posvetu ASM'19 bo obravnavano aktualno stanje in novosti na področju avtomatizacije, strege in montaže s poudarkom na robotiziranih, inteligentnih in inovativnih rešitvah, naprednih tehnologijah v robotskih aplikacijah, povečanju učinkovitosti proizvodnih procesov z uvajanjem digitalizacije in vitkosti, vse v luči Industrije 4.0. Ker je področje I 4.0 v zadnjih nekaj letih zelo aktualno, pa kljub temu še zelo nejasno definirano, so pristopi podjetij pri uvajanju I 4.0 različni. Zato bomo govorili tudi o tem, vključno s pomembno komponento, kot je KIBERNETSKA VARNOST. Pridobljena nova spoznanja bodo v pomoč strokovnjakom in vodilnim delavcem pri vsakodnevnem delu v podjetjih.

Tematski sklopi na posvetu Avtomatizacija strege in montaže 2019 bodo:

Inteligentna avtomatizacija in robotika 

  1. Aplikacije robotizirane strege
  2. Industrija 4.0, tovarne prihodnosti in pametni gradniki 
  3. Učinkovitost proizvodnih procesov in sistemov
  4. Digitalizacija procesov, inovativne rešitve in vitka proizvodnja

Preko uradne domače strani posveta ASM'19 www.posvet-asm.si lahko:

  • pridobite aktualne informacije glede posveta,
  • se prijavite na posvet kot udeleženec,
  • si ogledate pokrovitelje in sponzorje posveta in se povežete na njihovo domačo stran,
  • si pogledate galerijo slik posveta iz preteklih let itd.

Letošnji tradicionalni posvet ASM'19, ki ga redno organizira Laboratorij LASIM, Fakulteta za strojništvo Univerze v Ljubljani v so-organizaciji z GZS, SRIP TOP, KCSTV, MGRT in ESRR je že šestnajsti po vrsti. Je tudi edini strokovni posvet s področja avtomatizacije strege in montaže v Sloveniji, ki se ga, glede na izkušnje iz preteklih let, udeleži okrog med 120 in 150 strokovnjakov iz industrije - večina iz Slovenije in tudi posamezniki iz tujine.

nazaj na seznam