SolidWorks 2019-2020

Na voljo je nova verzija program SolidWorks akademsko leto 2019-2020.

SOLIDWORKS licence za domačo uporabo so se sedaj preimenovale  - SOLIDWORKS Student Premium (prej Student Engineering Kit - SEK) in SOLIDWORKS Student Standard (prej Student Design Kit - SDK). Kljub preimenovanju licence za domačo uporabo delujejo na enak način.

SOLIDWORKS Student Standard

Teh licenc imate neomejeno in se jih prenese iz www.solidworks.com/studentstandard, kjer je potrebno izpolniti obrazec. V območju »I already have a Serial Number that starts with 9020:« se izbere  »No«.  V okence »If No, please enter SDK-ID, SEK-ID, or Trial Code:« vpiše 9SDK2019. Ko se izpolni obrazec, se izbere »Request Download«. Na elektronski naslov se prejme serijsko številko, ki se jo uporabi pri namestitvi programa. Licence nameščene s to serijsko številko bodo delovale do 31. julija 2021 oz. 1 leto od namestitve – kar pride prej.

SOLIDWORKS Student Premium

Teh licenc imate 100 in se jih prenese iz www.solidworks.com/studentpremium, kjer je potrebno izpolniti obrazec. V območju »I already have a Serial Number that starts with 9020:« se izbere  »Yes«. Po izpolnitvi obrazca se začne prenos programa na računalnik. Med namestitvijo programa na računalnik je potrebno vpisati serijsko številko vaših Student Premium licenc, ki je 9020009127009910F3ZG9693. Student Premium licence trajajo 1 leto. Prej omenjena serijska številka za Student Premium licence bo delovala do 31. julija 2021 oz. eno leto od namestitve – kar pride prej. Z isto licenco se lahko študenti prijavijo tudi na portal MySolidWorks preko http://my.solidworks.com/account/student-access.

 

nazaj na seznam