Seminarji, delavnice in drugi dogodki

 

Kako napišem dober mednarodni CV
13:00 27-Jan-2021

Kaj moram vedeti pri odhodu v tujino zaradi zaposlitve?
11:00 19-Feb-2021

Kulturni management
Kulturni management je 16-urno usposabljanje, na katerem udeleženci skozi praktični prikaz spoznajo strukturo projektnega načrtovanja in vzporedno skozi teorijo praktično razvijajo svoje ideje. Usposabljanje poteka v štirih zaporednih četrtkih (1. 4., 8. 4., 15. 4. in 22. 4. 2021).
Prijavite se samo na prvi datum (1. 4. 2021), prisotni pa morate biti na vseh ostalih datumih.

13:00 01-Apr-2021
Dostop na spletu

PO POTEH Z ALUMNI: Predstavitev karierne poti alumne ALUO, Dalije Sega, akademske kiparke (Samozaposlene v kulturi)
V seriji pogovorov Po poteh z alumni se nam bo tokrat predstavila akademska kiparka Dalija Sega, alumna ALUO, samozaposlena v kulturi. Z Dalijo bomo poklepetali o njenih študijskih dneh, njenih začetkih, kako je pristopila k načrtovanju kariere in kaj je tisto, kar jo motivira pri delu. 
Če te zanima Dalijina karierna pot se nam pridruži pri pogovoru. Dalija bo z veseljem odgovorila tudi na vaša vprašanja.

16:30 14-Apr-2021

Hitri zmenki z delodajalci za družb. informatike (praksa)
Še nisi našel podjetja, organizacije, kjer bi lahko opravljal prakso?
Si želiš pridobiti novo izkušnjo z razgovori? Navsezadnje pa je tovrsten dogodek top, zato, ker lahko mrežiš in spoznaš nove obraze iz svoje stroke.

10:00 19-Apr-2021

PO POTEH Z ALUMNI FPP: Predstavitev kariernih poti – okrogla miza
Sproščen pogovor z diplomanti/alumni Fakultete za pomorstvo in promet v sredo, 21. aprila, ob 19. uri na Zoomu    
19:00 21-Apr-2021

PO POTEH Z ALUMNI FSD: Predstavitev zanimivih kariernih poti
Sproščen pogovor z diplomanti Fakultete za socialno delo v četrtek, 22. aprila, ob 17. uri na Zoomu
17:00 22-Apr-2021

Priprava na hitre zmenke in hitri zmenki
Študenti Fakultete za farmacijo, izkoristite možnost mreženja, naredite korak več v smeri izkušenj z osebno predstavitvijo in razširite vaša poznanstva!
ZOOM, 12. april, 18:00: Priprava na hitre zmenke
ZOOM, 22. april, 18:00: Hitri zmenki
Na Pripravi za hitre zmenke se boste seznanili s pravili in organizacijo, pogledali bomo na kaj morate biti pazljivi pri predstavitvi in pogovoru s predstavnikom podjetja ter se boste razporedili za zmenek z želenimi podjetji, ki bodo sodelovala na hitrih zmenkih.
Prisotnost na delavnici Priprava na hitre zmenke je pogoj za udeležbo na hitrih zmenkih. 
K sodelovanju na hitrih zmenkih smo povabili: Lek, Krka, Medis, Valens, Bayer, KIKKB, Beiersdorf (Eucerin), Loreal in druge.

18:00 12-Apr-2021

Strokovni izpit na področju socialnega varstva
Virtualni dogodek s Socialno zbornico Slovenije v torek, 20. aprila, ob 10. uri
10:00 20-Apr-2021

Predstavitev kariernih poti diplomantov Kozmetologije
Na dogodku oziroma ZOOM srečanju se bodo predstavili diplomanti - alumni FFA program Kozmetologija. Povprašali jih bomo o njihovi karierni poti, njihovemu študiju, obiskovanju v obštudijskih dejavnostih, njihovih nasvetih za čim lažji in hitrejši prehod na trg dela ter mnogo drugega. Tudi vi boste imeli možnost zastaviti svoja vprašanja. Srečanje je planirano kot sproščen pogovor. 
18:00 14-Apr-2021

Vse o paničnih napadih
Si imel kdaj panični napad in nisi sploh vedel, kako ga lahko zaustaviš oz. se z njim soočiš in ga nadzoruješ?
Če že imaš to izkušnjo in bi rad izvedel več o paničnih napadih.

13:00 14-Apr-2021

Rock your Linkedin profile

                               

You know that having LinkedIn account is almost obligatory, but you don't know what is the best way for creating it? You’ve already made a LinkedIn account but your profile is still not set up properly? You already have a LinkedIn account set up properly and now is time to start networking and looking for working opportunities.   Mr. Mitja Korelc, Territory Manager TS Adriatics Linkedin International HQ EMEA will take you through the “secrets” of the LinkedIn. Register to the on-line workshop Rock your Linkedin profile taking place on 20th of April 2021 at 4 pm (CET) and find the answers.  

16:00 20-Apr-2021
Dostop na spletu

(DISCOVER) HIDDEN COMPETENCIES
Competencies that employers look for in potential candidates are problem solving, critical thinking and analysis, resilience, etc. We acquire and develop them in various ways, sometimes without even being aware of it, and we inadvertently "hide" them when applying for a job. To discover as many hidden competencies as possible, you are invited to join us at a workshop on 21st April 2021 at 14:00.

The workshop will be in English.

14:00 21-Apr-2021
Dostop na spletu

PO POTEH Z ALUMNI: Predstavitev karierne poti alumna FRI, dr. Toma Vodopivca (ustanovitelja in direktorja startup pospeševalnika Reveris)
Po poteh z alumni se nam bo predstavil dr. Tom Vodopivec, alumni FRI, ustanovitelj in direktor startup pospeševalnika Reveris, poslovni analitik, podatkovni znanstvenik, strokovnjak za umetno inteligenco . S Tomom bomo v sproščenem pogovoru poklepetali o njegovih študijskih dneh, njegovih začetkih, kako je pristopal k načrtovanju kariere in kaj je tisto, kar ga motivira pri delu. Če te zanima Tomova karierna pot in tudi to, s čim se ukvarja danes, se nam pridruži pri pogovoru. Tom bo z veseljem odgovoril tudi na vsa vaša vprašanja.
15:00 20-Apr-2021

Zaposlitveni most- Priprava pisne predstavitve delodajalcu
Namen delavnice je udeležence seznaniti s smernicami za pripravo udarnega motivacijskega pisma in življenjepisa ter jih seznanili z najpogostejšimi napakami pri njuni pripravi. 
14:00 21-Apr-2021

Karierne poti diplomantov Veterinarske fakultete
Na dogodku oziroma ZOOM srečanju se bodo predstavili diplomanti - alumni VF. Povprašali jih bomo o njihovi karierni poti, njihovemu študiju, obiskovanju v obštudijskih dejavnostih, njihovih nasvetih za čim lažji in hitrejši prehod na trg dela ter mnogo drugega. Tudi vi boste imeli možnost zastaviti svoja vprašanja. Srečanje je planirano kot sproščen pogovor. 
K sodelovanju smo povabili diplomante VF, ki delajo v Lek, Perutnini Ptuj, različnih veterinarskih postajah, tudi v tujini ali pa so samozaposleni. 

18:00 15-Apr-2021