Z včerajšnjim dnem smo uradno zaključili z drugim semestrom v Peskovniku, zato so nam študentje predstavili svoje končne izdelke aktualnih projektov. Njihovim predstavitvam so pozorno prisluhnili tako predstavniki donatorjev Peskovnika, vodstvo fakultete, kot tudi prorektorica Univerze v Ljubljani, prof. dr. Ksenija Vidmar Horvat.

Iskrene čestitke študentkam, študentom za uspešno izvedbo projektov in zahvala donatorjem, sponzorjem in Univerzi v Ljubljani, ki je že od samega začetka uvidela potencial odprtega laboratorija. Po odzivih sodeč verjamemo, da s(m)o njihova pričakovanja tudi izpolnili.

Veseli smo, da je Peskovnik ob zaključku semestra pridobil tudi novo zunanjo podobo, ki je nastala v sklopu projekta opremljanja Peskovnika. V prihodnjih mesecih bodo v Peskovniku izvedene še nekatere delavnice in aktivnosti, pa vendar je pred nami poletje, ki je v prvi vrsti namenjeno snovanju novih idej in verjamemo, da se bodo študentke in študentje z novim semestrom spočiti vrnili v Peskovnik, kjer nestrpno pričakujemo nov sveženj projektov, ki jih bomo z veseljem spremljali od ideje do izvedbe.

Foto: IFP, d.o.o.

Pojdi na vsebino