Spoštovani študenti in študentke Fakultete za strojništvo!

Vabimo vas, da se v prihajajočem študijskem letu 2023/24 odločite postati tutorji mlajšim kolegom in jim pomagate pri prvih korakih njihovega študentskega življenja.

Tutorstvo je priložnost za študentke in študente Fakultete za strojništvo, da ponudite pomoč študentom, ki bodo v tem letu prvič prestopili prag naše fakultete; možnost, da jim nudite nasvete in usmeritve, ki ste jih sami potrebovali, ko ste pričeli s študijem na tej fakulteti. Vaša pomoč omogoča novim študentom lažji prehod v novo okolje in spoznavanje le tega.

V letošnjem študijskem letu iščemo 7 študentov RRP programa, 7 študentov PAP programa, 2 študenta, ki bi bili aktivna na področju Erasmus tutorstva ter 1 študenta za redno vpisane tuje študente.

Prijavo pošljite na e-naslov: ms33748@student.uni-lj.si najkasneje do 22. 9. 2023, do 23:59, zraven ne pozabite pripisati za katero mesto se prijavljate (RRP, PAP ali Erasmus). Tutorji ste lahko vsi, ki boste imeli v študijskem letu 2023/24 status rednega študenta. Za Erasmus tutorja je zelo zaželeno, da sta že bila na Erasmus izmenjavi.

V primeru, da bo število prijav na določeno mesto tutorja večje od števila razpoložljivih mest, se bo za izbor tutorjev upošteval kriterij, ki ga najdete v prilogi.

 

Lep preostanek poletja,

Koordinator tutorjev v študijskem letu 2023/24, Matija Špegel

Pojdi na vsebino