Spoštovani,

laboratorij LASIM, Fakulteta za strojništvo Univerze v Ljubljani, letos prireja že osmi tradicionalni strokovni posvet Avtomatizacija strege in montaže 2011 – ASM ’11, ki se bo odvijal 07. decembra 2011 na GZS v Ljubljani. Posvet Avtomatizacija strege in montaže je edini strokovni posvet s področja avtomatizacije ter strege in montaže v Sloveniji, ki se ga glede na izkušnje udeleži 120 do 150 strokovnjakov, večina iz Slovenije in posamezniki iz tujine.

Na posvetu ASM ’11 bo obravnavano aktualno stanje in novosti na področju avtomatizacije, strege in montaže s poudarkom na robotizaciji in povečanju učinkovitosti proizvodnih procesov. Pridobljeno znanje bo v pomoč strokovnjakom in vodilnim delavcem pri vsakodnevnem delu v podjetjih.

Zelo bi nas veselilo, da bi se nam Vi ali Vaše podjetje pridružilo na posvetu, kot udeleženec ali razstavljavec. Še vedno je lahko vaše podjetje sponzor ali pokrovitelj posveta, nudimo vam tudi možnost objave reklame vašega podjetja v zborniku posveta. Za lažjo predstavo vsebine posveta ASM ’11 Vam pošiljamo najavo dogodka.

Aktualne novosti glede posveta ASM ’11 si lahko ogledate na: www.posvet-asm.si/.

OPOMBA: Prijave so se vedno možne do torka 6.12.2011!

Za vaše cenjeno sodelovanje se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo in se že veselimo sodelovanja z vami,

OO ASM ’11

Laboratorij LASIM
Fakulteta za strojništvo, Univerza v Ljubljani
Aškerčeva 6
SI-1000 Ljubljana
Tel.: 01/4771-725
Fax.: 01/4771-434
e-mail: asm.lasim@fs.uni-lj.si

Pojdi na vsebino