Fakulteta za strojništvo UL in strokovna revija IRT3000, v sodelovanju z EIT Manufacturing Hub, Slovenija in s podporo Spirit, Slovenija organizirata natečaj “Študentska ideja s poslovnim potencialom”. Na natečaj se lahko prijavi vsak študent ali ekipa študentov, ki ima(jo) idejo / inovacijo s poslovnim potencialom na področju novih izdelkov, zelenih tehnologij, digitalizacije, pametnih tovarn in industrijskih rešitev.

Vsi prijavljeni bodo imeli priložnost, da se v okviru natečaja spoznajo z osnovnimi načeli poslovanja. Spoznali bodo kako izgleda model poslovanja in raziskava trga, kako oceniti stroške ter kakšna je najboljša komunikacija s kupci. Študent / študentski tim pa bodo deležni tudi neomejene podpore pri pripravi zaključnih predstavitev.

Predstavitev študentskih idej bo potekala v okviru konference IRT forum v Portorožu (10. 6. -11. 6. 2024). Prve tri najboljše inovacije bodo prejele bogate denarne nagrade, zmagovalna poslovna ideja pa tudi dodatno podporo pri vstopu na evropske platforme inovativnih idej.

Rok za prijavo: 24. maj 2024

Prijavo oddajte na povezavi: https://forms.gle/cQjT8CP1W8HGgTHq9

Pojdi na vsebino