Izkoristite predvpis in se izognite gneči!

Na nekaterih točkah SŠP bo od septembra dalje že možen predvpis v sistem subvencionirane študentske prehrane (SŠP) za študijsko leto 2024/2025. Če že imate urejen vpis na izobraževalni ustanovi, je priporočljivo, da to izkoristite in se v sistem vpišete čim prej, še preden nastane gneča na vpisnih mestih. Poleg tega bodo v času predvpisa točke SŠP tudi na nekaterih študentskih klubih po vsej Sloveniji in ne le v univerzitetnih mestih. Podatke o odpiralnem času točk SŠP najdete na spletni strani https://www.studentska-prehrana.si/ pod zavihkom točke SŠP.

  1. Za bodoče študente in druge študente, ki se prvič vpisujejo v sistem SŠP, je postopek prijave opisan na spletni strani https://www.studentska-prehrana.si/, pod zavihkom pogosta vprašanja.
  2. Za študente, ki so že v sistemu subvencionirane študentske prehrane, pa se bo pravica do subvencionirane študentske prehrane za študijsko leto 2024/2025 podaljšala avtomatsko.

Da bi se izognili gneči in nepotrebnemu čakanju, vam še enkrat priporočamo, da se v sistem za novo študijsko leto vpišete čim prej.

Študentska organizacija Slovenije

 

Pojdi na vsebino